Világító és Fényvisszaverő
Útburkolati Jel

Világító és Fényvisszaverő Útburkolati Jel

A tapasztalatok alapján a kerékpárosok egyre erősebb fényerejű lámpákkal közlekednek. Mivel fontos, hogy az út vonalvezetésének láthatósága megmaradjon, ezért kifejlesztettünk egy olyan megoldást, ami mind a gyalogosok, mind a kerékpárosok számára biztonságos közlekedést tesz lehetővé.

Világító és fényvisszaverő útburkolati jel

Jellemzők

A megfelelő világítóképesség

A VILÁGÍTÓ ÉS FÉNYVISSZAVERŐ ÚTBURKOLATI JEL alapját az a többkomponensű, kémiailag rendezett hordozóréteg adja, melyhez a megfelelő hőmérsékleti viszonyok között a gyártási folyamat során reaktív hatóanyagot adunk.

Ez biztosítja a megfelelő világító, valamint fényvisszaverő képességet. Ez a megoldás ötvözi a már bevált világító útburkolati jel minden előnyös tulajdonságát, mindössze abban különbözik, hogy minden második útburkolati jelet fényvisszaverő réteggel látunk el.

Ez a komplett útburkolati jelzőrendszer akár 30%-kal is csökkentheti a beruházás költségét.

A VILÁGÍTÓ ÉS FÉNYVISSZAVERŐ ÚTBURKOLATI JEL számos területen alkalmazható; kifejezetten alkalmas közvilágítást nélkülöző kerékpár- és gyalogutakra, továbbá minden olyan helyre, ahol a közvilágítás nem biztosított (pl.: temetők, közparkok, stb…) 

Műszaki adatok

6-8 óra

60-70%

0,6-1 mm

10 év

2 év

6-8 óra

Utánvilágítási időtartam

60-70%

Intenzitás párában-ködben

0,6-1 mm

Rétegvastagság

10 év

Várható élettartam

2 év

Teljeskörű garancia

Utánvilágítási időtartam

Intenzitás párában-ködben

Rétegvastagság

Várható élettartam

Teljeskörű garancia

Előnyök

Költséghatékony, tartós, takarékos